Львів’ян кличуть на концерт симфонічної музики

2454 0
24 червня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт симфонічної музики. Оркестр «K&K Philharmoniker» виступить разом із Українським національним хором (Львів).
фото: hofer-reisen.at

фото: hofer-reisen.at

Симфонічний оркестр «K&K Philharmoniker» 24 червня у приміщені Львівської філармонії запрошує на вечір симфонічної музики, під час якого відбудеться прем’єра концерту для віолончелі з оркестром №1 Маттіаса Георга Кендлінгера. Початок конуерту о 19:00.

Диригувати оркестром буде Маттіас Георг Кендлінгер, а хором – Тарас Ленько. Партію віолончелі виконає Фрідріх Кляйнгапль із Австрії.

Продаж квитків у здійснюється у касі філармонії на вулиці Чайковського , 7 (+380 (032) 235-89-46) Також можна замовити квитки та скористатися безкоштовною доставкою за телефоном: +380 (032) 235-10-55.

 Вартість квитків: 70-300 грн.

Довідка. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker    засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Більше про знаменитого диригента та його сина дивіться у відеоінтерв'ю Tvoemisto.tv. Сьогодні оркестр цінують за музичну якість і незвичну харизму. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів у кращих концертних залах 16 країн Європи, таких як Herkulessaal  Münchner Residenz, Tonhalle Zürich, Konzerthаus Berlin, концертних залах Стокгольма, Копенгагена, Мадрида, Осло, Парижа, Wiener Musikverein. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. За роки існування в оркестр прослуховувалось понад 1000 претендентів. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 30 Live-CD та 6 концертних DVD диски.  Постійно зростаюче товариство фанатів оркестру об’єднується  в клубі «Freunde der K&K Philharmoniker».

Нагадаємо, 24 травня у Львівській обласній філармонії відбувся перший, презентаційний, концерт нового оркестру «K&K Symphoniker», яким диригував 17-річний Максиміліан Кендлінгер. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!