Львів'ян кличуть на літургію у Домі милосердя, яку очолить митрополит Ігор Возьняк

2182 0
Літургія відбудеться з нагоди освячення каплиці.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Львів'ян запрошують на Божественну Літургію з нагоди освячення каплиці Святого Миколая Чудотворця у Домі милосердя на вул. Короленка, 7. Очолить службу митрополит і архиєпископ Львівський УГКЦ Ігор Возьняк. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Літургія відбудеться 29 грудня об 11:00.

«Тепер в Домі милосердя проводяться ремонтні роботи, а щочетверга о 12:00 капелани моляться з усіма охочими Акафіст до святого Миколая Чудотворця в наміренні за дар батьківства», – кажуть у Центрі опіки сиріт.

Охочі підтримати Дім милосердя Святого Миколая можуть переказувати гроші за реквізитами: Р/р 26003053749934, ПАТ «ПриватБанк», МФО 325321, ЄДРПОУ 37527309.

Нагадаємо, Центр опіки сиріт довго просив обласну владу передати йому приміщення колишнього інтернату на вул. Короленка, 7. Утім, ЛОР виставила його на продаж. Проте суд зупинив торги. Тоді обласна рада погодилась передати приміщення Центру опіки сиріт в обмін на компенсацію від міськради Львова. У приміщеннях облаштовують Дім милосердя, де зможуть вчитись, проводити дозвілля та зупинятись у разі потреби діти, позбавлені батьківського піклування та діти-сироти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!