Львів’ян кличуть на марш та концерт до Дня захисника України

2009 0
Концерт «Дякуємо захисникам» почнеться о 15 годині
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

Упродовж 14 жовтня, Дня захисника України, у Львові відбудеться марш та концерт «Дякуємо Захисникам», на якому вшанують всіх загиблих героїв за вільність та незалежність України. Про це Тvoemisto.tv розповів організатор концерту, волонтер та ветеран війни Артур Кирєєв.

Марш почнеться о 15.00 поблизу пам’ятника Степану Бандері. Далі, колоною із військових, родичів героїв, які загинули на війні, родичів Небесної Сотні та людей, які нестимуть портрети із загиблими героями рушать до пам’ятника Тарасу Шевченку, що на пр. Свободи, де розпочнеться концерт «Дякуємо захисникам».

«Беремо з собою українську символіку, друзів та файний настрій. Треба, щоб хлопці, які нас захищають, почули, а вороги побачили, що ми єдині і виступаємо одним фронтом», – каже Артур Кирєєв.

За його словами, упродовж часу, коли відбуватиметься концерт, проходитимуть міні акції. Наприклад, кожен бажаючий зможе на прапорах написати побажання захисникам чи волонтерам.

О 18.00 відбудеться молебень за здоров’я війська у храмі Сві. апп. Петра і Павла, що а вул. Театральна, 11.

Нагадаємо, з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці у Львові також підготували чимало тематичних заходів, які триватимуть упродовж тижня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!