Львів'ян кличуть на майстер-клас, де збиратимуть гроші на лікування Наталі Приймачук

2515 0
Найкращі флористи Львова вчитимуть виготовляти квіткові композиції.
Фото: Наталя Приймачук/Фейсбук

Фото: Наталя Приймачук/Фейсбук

Завтра, 28 жовтня, львівян кличуть у Futura Hub, що на вул. Кульпарківській, 200а, де відбудеться «Квітковий двіж».

У програмі заходу – майстер-клас від найкращих львівських флористок Уляни Дацишин і Марти Матковської, які навчать гостей створювати квіткові композиції, що потім можна буде забрати додому. Для тих, хто займається флористикою професійно, будуть розглянуті такі теми майстер-класу: колористика, прорахунок квітів та робота з постачальниками, композиція на столи, складання кошторису.

Також на гостей чекають ді-джей, саксофоніст, фотозона, тістечка і сири.

Майстер-клас розпочнеться о 19:00, початок реєстрації – о 18:30. Вартість квитка для професійних флористів становить 1500 грн, для тих, хто хоче власноруч створити квіткову композицію, – 500 грн. Ті, хто не хоче брати участь в майстер-класі, але хоче провести хороший вечір, можуть долучитись, заплативши 300 грн.

Усі виручені кошти будуть скеровані на допомогу у лікуванні львівській флористці Наталі Приймачук.

Одна з робіт Наталі Приймачук, жінка хворіє на онкологію

Щоб взяти участь у заході, потрібно обрати для себе формат участі та перерахувати кошти на картку ПриватБанку Христини Баранич №5168 7573 9294 1581. Скрін з оплатою потрібно надіслати на номер +380 (93) 682 86 35.

Для уточнень можна звертатись також за номером 096 349 33 00 (Олеся Добрянська) або на фейсбук-сторінку події.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!