Львів'ян кличуть на музичний марафон «Білими нитками». Де подивитись

2221 1
Акція пройде на підтримку Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар.
Зображення: Високий замок

Зображення: Високий замок

У Львові на проспекті Свободи, біля пам'ятника Тарасові Шевченку, відбудеться музично-поетичний марафон «Білими нитками». Акція на підтримку Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар, яких утримують за гратами у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, розпочнеться сьогодні, 4 січня, о 16:00. Усіх небайдужих просять долучатись.

«Творча спільнота України обурена цією ситуацією. Ми – музиканти і художники, письменники й поети, громадські діячі і політики – не віримо в причетність Андрія, Юлі та Яни до вбивства Павла Шеремета, а тому вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні!», – кажуть організатори.

Участь у марафоні візьмуть Оксана Муха, Іван Леньо і КОЗАК СИСТЕМ, Joryj Kloc, театр танцю «Життя», етно-танці ДРИҐ, Віктор Винник, Навігатор, Аничка, Пісні війни: Олександр Рожко, дует «Кулі», Христина Панасюк, Ірина Доля, Соломія Чубай і Джалапіта, Уляна Горбачевська &друзі: Микола Береза, Марія Олійник, Марко Свіжінський, Ярослава Саєнко, Софія Лишичак, Денис Іванів, а також Ягоди, Green Silence, Каділак, поети та письменники Юрій Андрухович, Юрій Винничук, Світлана Повалаєва, Григорій Семенчук. Ведучими будуть Андій Жолоб та Олег Пригода.

Медіа-хаб «Твоє місто» транслюватиме марафон на нашій фейсбук-сторінці, YouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.


Читайте також:
4 Січня, 2020 21:35
666 ... "...а тому - вимагаємо.." кажуть організатори ... і хто ж вони , оті "організатори" ? ... хто їх повечеряв і тепер танцює(і співає) ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!