Львів’ян кличуть на науковий пікнік «Scientific Fun»

2471 1
Львів’ян та гостей міста запрошують відвідати IV Науковий Пікнік «Scientific Fun».
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

У суботу, 15 жовтня, у парку імені Івана Франка відбудеться IV Науковий Пікнік «Scientific Fun». «Це найбільший в Україні фестиваль науки, освіти та науково-популярної культури під відкритим небом», – зазначають організатори. Метою події є довести, що наука є доступною для кожного, якщо пояснити її простими словами.

На фестивалі діятимуть декілька тематичних майданчиків присвячених хімії, фізиці, криміналістиці, історії, робототехніці, астрономії, інформатиці та медицині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-23 ВИНАХОДИ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ВІДОМІ У ВСЬОМУ СВІТІ

«Платформа популяризації науки Scientific Fun впроваджена ентузіастами, які з 2013 року збирають сотні експериментаторів різноманітних профілів у дев’яти містах України, серед яких Київ, Львів, Харків, Тернопіль, Дніпро та інші. У кожному з цих міст аудиторія фестивалю сягає від 10 000 до 27 000 відвідувачів», – додають організатори.

Вхід та участь у фестивалі безкоштовні.
Час проведення: з 12 до 16 год.

Щоб стати волонтером події та долучитися до організації пікніка, форма реєстрації – за посиланням: https://goo.gl/forms/mMfkj0ratk7PT8Fz2

Для охочих поділитися своїми експериментами форма реєстрації – за посиланням: https://goo.gl/forms/PCvj2Pq7buOMzBlD3

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
15 Жовтня, 2016 17:53
Макс Науковий пікнік у Львові це не свято пива) Погода підвела, але є підозри що і за кращої погоди нічого не змінилось би
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!