Львів’ян кличуть на освітню акцію «Не дай СНІДу шанс!»

2027 0
Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації спільно з Львівським обласним центром з профілактики та боротьби зі СНІДом з 23 листопада по 21 грудня 2015 року проводять загальнообласну інформаційно-просвітницьку профілактичну акцію щодо поінформованості населення про ВІЛ-інфекцію.
фото: sites.google.com

фото: sites.google.com

У рамках цієї кампанії 28 листопада за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) з безкоштовного, анонімного та конфіденційного консультування і тестування на ВІЛ та вірусні гепатити на території двох гіпермаркетів АШАН у Львові (в спеціально облаштованих для цього палатках) з 12.00 до 18.00 год. відбудеться акція «Не дай СНІДу Шанс!»

Читайте також: Важливі факти про ВІЛ-інфекцію. Де здати аналіз у Львові

Довідково. В Україні на початок 2015 року мешкає майже 218 000 людей віком від 15 років і старше, які живуть з ВІЛ, що становить 0,58% від чисельності населення цієї вікової категорії. За даними офіційної статистики, під медичним наглядом у закладах служби профілактики та боротьби зі СНІДом перебуває 131 268 громадян України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!