Львів’ян кличуть на передноворічні казки – сімейну виставу «Лускунчик» та магічні «Вечори на хуторі біля Диканьки»

2270 0
Обидва заходи будуть проведені відповідно до карантинних вимог.

Львів’ян кличуть на передноворічні казки. 24 грудня о 12:00 на сімейну виставу «Лускунчик», а о 19:00 – магічні «Вечори на хуторі біля Диканьки».

Обидва заходи пройдуть у Палаці залізничників і будуть проведені відповідно до карантинних вимог, повідомляють організатори Lutsyshyn Promo і Promotions.

Про дивовижні пригоди відважного Лускунчика, який рятує принцесу Марі та її брата Фріца, у царстві лихого Мишачого короля розповідатиме казкар марципанового королівства Дросельмаєр. Чарівну атмосферу створюватимуть феєричне відео, музика та інтерактивні ігри з глядачами. У головних ролях: Олексій Вертинський, Діана Фролова, Михайло Самарський, Владислав Дмитрук/Валентин Фоменко, Валентин Рудяк/Артем Сухина, Маргарита Вертій, Марія Кварцяна.

Квитки – тут.

О 19:00 під час «Вечорів на хуторі біля Диканьки» на сцені виступатимуть неперевершені Руслана Писанка, Олексій Вертинський, Михайло Самарський, Владислав Дмитрук та інші.

«Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки! А якщо до цієї страви додати дещицю містичності? А якщо в цю ніч ще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів, зазвучить по новому і глядач полине у світ різдвяних пригод. Феєрія автентичної музики та колядок створять справжню гоголівську святкову атмосферу і подарують заряд позитиву на цілий рік! Приходьте, щоб отримати свою порцію різдвяного настрою! Буде захоплююче», – запрошують організатори.

Квитки – тут.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!