Львів’ян кличуть на перегляд англомовного фільму під зорями

2922 0
У Львівському кіноцентрі, що на вулиці Володимира Великого, 14а, продовжує діяти кінотеатр на даху. Сьогодні, 10 серпня, містянам пропонують переглянути фільм Роберта Земекіса «Вигнанець» мовою оригіналу з українськими субтитрами.
Фото: facebook-сторінка "Територія твого розвитку"

Фото: facebook-сторінка "Територія твого розвитку"

Коли та де:

10 серпня, о 21.30 год. (двері відчинять о 21.00 год.), дах Lviv Film Center, вул. В. Великого, 14а (парк «Горіховий гай»)

Що покажуть:

«Чудовою можливістю вдосконалювати знання англійської мови є тренування її сприйняття на слух за допомогою перегляду англомовних фільмів. Цього разу до Вашої уваги фільм Роберта Земекіса – «Вигнанець» (Cast Away). Стрічка була двічі номінована на Оскар, а також отримала низку інших номінацій та нагород», – зазначають організатори.

Трейлер: youtu.be/VfXpFgyAY_U 
Тривалість: 2 год 23 хв
Мова: англійська
Переклад: українські субтитри

Читайте також: Львів’ян кличуть на перегляд фільмів під зорями

Деталі про сеанс та вартість:

Організатори додають, що сеанс буде відбуватись на даху. Територія імпровізованого кінозалу застелена спеціальним покриттям, кількість м'яких безкаркасних крісел та меблів з палетів – обмежена (близько 50 місць, загальна кількість місць у кінотеатрі – 70), тому варто захопити каремати та пледи, аби зручно влаштуватись для перегляду. Пригощатимуть смаколиками, тому пропонують захопити термоси з теплими напоями. Окрім того, нагадують, що у Львові працюють нічні маршрутки, маршрут №7Н проїжджає біля «Аквапарку» о 00.45 год. і рухається до центру.

Вартість квитка – 80 гривень. Кількість місць обмежена – 70. Квитки можна придбати лише онлайн за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!