Львів’ян кличуть на перегляд фільмів під зорями

15288 0
У Львівському кіноцентрі, що на вулиці Володимира Великого, розпочав роботу кінотеатр на даху. Свою роботу унікальний кінотеатр розпочав показом картини Алехандро Гонсалеса Іньяріту «Бьордман».
фото: facebook.com/lvivfilmcenter

фото: facebook.com/lvivfilmcenter

Як розповів Tvoemisto.tv Андрій Породко, директор Lviv Film Center, перегляд фільмів під відкритим небом будуть проводити щовихідних. Взяли до уваги і львівську погоду – до наступної суботи планують облаштувати накриття, яке за потреби використовуватимуть.

На даху одночасно переглядати фільми можуть 65 людей. Вартість одного сеансу: 40 грн.

Фото: facebook.com/lvivfilmcenter

Початок сеансів зазначають о 22:00 годині, але безпосередньо показ фільму починається трішки пізніше (на 15-40 хв) – залежно від того, коли стає достатньо темно. Проте до початку фільму можна випити чай/каву/ помилуватись дуже гарним заходом сонця над озером/пофотографуватись.

Територія імпровізованого кінозалу застелена спеціальним покриттям, є м'які безкаркасні крісла та меблі з палетів. Також можна приносити власні каремати та будь-що, на чому буде комфортно сидіти під час перегляду. Також організатори радять прихопити коцики/пледи, бо коли сонце сідає, стає прохолодно.

Уже цієї неділі, 12 червня, львів’янам пропонують переглянути кіношедевр Тіма Бертона за романом Деніела Воллеса «Велика риба». Квитки продаються лише онлайн за посиланням.

Також Tvoemisto.tv довідалося, що «Кіно просто неба у Парку культури», яке відвідували сотні львів’ян минулоріч, проходить зараз етап оновлення. Старт оновленого проекту заплановано на липень цього року. Організатори обіцяють, що усе буде «значно масштабніше і цікавіше». Дату старту буде оприлюднено на сайті парку та на сторінці у Фейсбуці.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!