Львів’ян кличуть на перше Свято бороди

4933 0
Цими вихідними, 28-29 травня, у Парку культури та відпочинку імені Івана Франка відбудеться проходитиме перше у Львові Свято бороди.
фото: estet-portal.com

фото: estet-portal.com

«Як відомо, борода в останні роки просто таки підірвала чоловічу моду у світі.  Це не просто святкування того, що на обличчі росте волосся, бакенбарди та вуса, це святкування того, що з волосяних фолікул виростає справжня борода. Вона підкреслює чоловічу індивідуальність та брутальність», – переконані організатори свята.

У програмі Свята бороди на чоловіків чекають:

- Стрижки від кращих барбершопів міста

- Майстер-класи

- Розіграші призів за найдовші бороди і найцікавіші образи

- Фудкорт з мексиканською, і не тільки, їжею

- HandMade ярмарок

- Багато сюрпризів та справжніх чоловічих розваг

«Свято бороди – особливе свято, тут увагу ми приділили саме чоловікам.  Спробуємо цікавий і новий для нас формат барбершоп «опенейр». Стригтись можна буде безкоштовно, на святі покажемо кілька цікавих технік. Наприклад, стрижка вогнем та гоління сокирою. Буде вражаюче!», – каже івент-менеджер Парку культури Оксана Наконечна.

Свято бороди розпочнеться 28 травня о 14:00 годині і триватиме до вечора неділі, 29 травня.

Подія у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!