Львів’ян кличуть на презентацію проекту від «ДоСхідСонця» та «Троє Зілля»

2156 0
14 травня у «Квартирі 35», що на вулиці Вірменська, 35, о 20:00 годині фольк гурти «Троє Зілля» та «ДоСхідСонця» запрезентують нову весняну програму «ШУМ», над якою старанно працювали останні місяці.
фото: vk.com, neboartgallery.com.ua,

фото: vk.com, neboartgallery.com.ua,

«Це будуть традиційні веснянки як в оригінальному звучанні, так і заміксовані у музичному акомпанементі. ШУМ – це комбінація автентики та сучасного фольку, де є традиційні народні інструменти і електронна складова», – інформують організатори. На концерті до гурту доєднаються – Юлія Венчур (клавіші) та Маркіян Турканик (скрипка). Вхід – 70 грн.

Програму ШУМ музиканти також представлялиу Львові на фестивалі «Святкуймо Воскресіння разом» та ще повезуть до Польщі на фестиваль народної музики у Любліні.

Довідка. Гурт автентичного співу «ДоСхідСонця» створений взимку 2006 року. Виконує українські народні автентичні пісні, відтворює народну манеру співу з різних регіонів України (Полісся, Бойківщина, Лемківщина, Поділля, Полтавщина). Учасниці гурту: Тамара Попович, Марта Ясінська, Анастасія Реуцька, Данута Наугольник.

Aрт фольк гурт «Троє Зілля» вже відомий львівський колектив,  який виступав на великих та малих сценах України,  Польщі, Молдови та Грузії нещодавно повернувся з концертів на сході України та півдні Польщі.  Додаючи у бандурно-ударний фольк трохи «синтетики», електронного клавішного звуку, Троє Зілля поєднує свою творчість із багатьма музичними стилями.  Учасники: Настя Войтюк, Стас Кириллов, Аня Войтюк.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!