Львів’ян кличуть на родинне свято у Парк Культури

3255 0
У неділю, 29 травня, у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбудеться свято «Буде родина — буде Україна». Усіх охочих закликають долучитися до святкування Дня родини та Дня захисту дітей. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.
фото: centralpark.lviv.ua

фото: centralpark.lviv.ua

За його словами, цього року фестиваль відбудеться вперше та має на меті популяризувати сімейні цінності, допомогти зберігати інституцію родини, а також міцний фізичний та духовний стан дітей.

У програмі передбачений флешмоб, присвячений Святу родини, дитячі забави, спортивні показові змагання, майстер-класи, представлення родинних, молодіжних та християнських громадських організацій, а також святковий ярмарок.

Охочих долучитися до свята запрошують на 14:30 годину прийти до пам'ятника Андрею Шептицькому. Звідти о 15:00 годині учасники рушать святковою ходою «За життя і сім'ю» до парку Культури. А вже о 16:00 годині на головній локації заходу відбудеться святковий концерт за участі родинних та дитячих колективів, а також відомих виконавців.

Організатори фестивалю: Львівська обласна державна адміністрація, ЛОГО «Українська молодь — Христові», Фундація духовного відродження УГКЦ, Патріарша комісія у справах молоді УНКЦ, Центр творчості та юнацтва Галичини, Комісія у справах Родини ЛА УГКЦ, ЛОГО Товариство «Рух за життя», ХЄЦ «Гефсиманія» та ГС «Асоціація бойових мистецтв та Єдиноборств».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!