Львів’ян кличуть на танцювальний майстер-клас

2817 0
У п’ятницю, 21 серпня, о 12:00 год. у Центрі денного дозвілля Сихівського району, що при Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (пр. Червоної Калини, 70) відбудеться безкоштовний майстер-клас від талановитих хореографів під назвою «Танцюють всі!».
фото: facebook

фото: facebook

«Мистецтво танцю нікого не залишить байдужим, воно притягує і зачаровує неповторністю, багатогранністю, красою, залишаючи після себе шлейф емоцій і пристрасті. Танець відкриває нові можливості, стимулює до вдосконалення і надає впевненості в собі. Ніколи не пізно почати танцювати, головне — робити це із задоволенням», – зазначають організатори.

Для учасників майстер-класу це можливість навчитися володіти своїм тілом, гарно рухатися, завести нові знайомства і друзів, а також відпочити душею, забувши про щоденні турботи. Старше покоління матиме нагоду поділитися танцювальним досвідом та вміннями з молодшим і просто з користю провести час.

Родзинкою свята стануть показові виступи самих хореографів та їх вихованців. До участі запрошують усіх охочих – незалежно від віку та рівня підготовки. Вхід вільний. Організатори обіцяють активне дозвілля та позитивні емоції. Телефон для довідок: 233-10-49 (відділення соціально-побутової реабілітації).

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!