Львів’ян кличуть на унікальну екскурсію митрополичими садами у День Незалежності

15264 0
Кількість відвідувачів – обмежена, екскурсій буде лише дві.

Паломницько-туристичний центр Фундації Духовного Відродження запрошує львів’ян у суботу та неділю, відвідати митрополичі сади, що відкривають лише кілька разів на рік. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів координатор центру Юрій Ганущак.

Читайте також: Митрополичі сади у Львові: чи здійсниться мрія Андрея Шептицького?

Під час екскурсії можна буде дізнатись історію митрополичих палат та митрополичих садів, відвідати місця, де перебували такі визначні постаті як митрополит Андрей Шептицький, Патріарх Йосиф Сліпий, Святий Папа Іван Павло II. А також можна буде подивитись на Львів з місця, де, імовірно, була намальована панорама Гогенберґа – перша відоме зображення Львова.

Вартість участі в екскурсії становить 100 грн. Це благодійний внесок, що буде використаний на проєкти Фундації духовного відродження.

Екскурсію можна відвідати 24 серпня з 18:00 до 19:00 та в неділю, 25 серпня, у той же час. Мінімальна кількість відвідувачів – 5 людей, максимальна – 20. Для участі потрібно попередньо зареєструватись за посиланням. Детальніша інформація – за номером 097 702 77 17.

Нагадаємо, у Львові планують відновити митрополичі сади, для цього оголосять міжнародний конкурс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!