Львів’ян кличуть на велоквест до Дня Незалежності. Як взяти участь?

1737 0
У переддень 24-ї річниці Незалежності України відбудеться загальноміський тематичний велоквест «Незалежна Україна». Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради запрошує до участі охочі команди.
Tvoemisto.tv

Tvoemisto.tv

Коли: 15 серпня

Чому долучатися: велоквест проводитиметься в пізнавально-розважальній формі з інтерактивними завданнями, ребусами та вікторинами місцями та вулицями нашого міста, де відбувалися події, що формували Україну та залишили слід в історії.. Завдяки партнерам велоквесту «Незалежна Україна», на учасників та переможців заходу чекають цікаві подарунки.

Що буде: інтерактивні завдання, ребуси та вікторини місцями та вулицями Львова, де відбувалися події, що формували Україну та залишили слід в історії.

Як взяти участь: сформувати команду – від 3 до 6 осіб, зареєструватися тут. Участь команд у велоквесті безкоштовна.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні молоді, сім’ї та спорту за телефоном 297-58-74, або на сторінці управління у Facebook.

Цей квест започаткує традицію міських велоквестів. Ще до кінця року заплановано провести серію з 5 велоквестів які спрямовані на поширення ідеї здорового способу життя, екології та знання історії міста Лева.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!