Львів’ян кличуть на воркшоп із озеленення біля Території терору

1381 0
Захід триватиме до чотирьох годин.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

У суботу, 8 вересня, у Львові відбудеться воркшоп із планування ландшафту на території музею «Територія Терору» (проспект Чорновола, 45 г), повідомляють організатори.

Читайте також: Нова директорка «Території Терору»: «В музеї можна говорити голосно»

Львів’ян запрошують спробувати облаштувати простір та допомогти озеленити новий музей. Менторами та співорганізаторами воркшопу є Андрій Лесюк та Христина Пундак, які стали переможцями конкурсу простору Пам’яті Небесної Сотні у Львові.

Воркшоп стартує о 12:00. До участі запрошують архітекторів, дизайнерів, музейників, істориків, громадські активістів та всі кого цікавить доля музейного комплексу. Захід триватиме до 4 годин. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням

Читайте також: Як реставрують пам'ять. Фоторепортаж із архіву «Тюрми на Лонцького»

За детальною інформацією можна звертатись до завідувачки інформаційно-освітнього відділу Анни Шимаської за тел. (096) 783 5096

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!