Львів’ян кличуть на виставку проектів громадських просторів

1934 0
15-19 червня у рамках проекту «Майстерня міста» у дворику львівської Ратуші відбудеться виставка концепцій оновлення громадських просторів Львова, розроблених студентами Львівської Політехніки та Національного Лісотехнічного університету. Про це інформують у прес-службі міськради.

Відкриття виставки призначено на 19:00 годні 15 червня (середа). Вхід вільний, виставка доступна у години роботи оглядового майданчика Ратуші.

Найкращі студентські проекти будуть взяті за основу для проектів реконструкції громадських просторів Львова. Зокрема, проект облаштування громадського простору зі скейт-парком на вул.Богдана Хмельницького, 241-251 торік реалізували відповідно до проекту студенток Львівської Політехніки Христини Чорноус та Олени Зварич. Цього року організатори сподіваються на те, що зможуть взяти в реалізацію більше проектів.

Загалом буде представлено 24 роботи. Виставку підготували спільно кафедра містобудування, кафедра дизайну архітектурного середовища Політехніки, кафедра ландшафтної архітектури Лісотехнічного університету, та управління адміністрування, будівництва й розвитку інфраструктури департаменту розвитку ЛМР.

Читайте також: У Львові посадили «мандруючий» сад


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!