Львів'ян кличуть на виставки, майстер-класи та лекції у понад 25 музеїв

3441 0
Сьогодні відзначається Міжнародний День музеїв.
virtual.ua

virtual.ua

З нагоди професійного свята понад 25 музеїв Львова підготували низку заходів для відвідувачів. Більшість з них є безкоштовними або зі знижкою. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Топ-13 музеїв Львова, де можна відсвяткувати День селфі

Відсвяткувати День музеїв разом запрошують зокрема Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, що підготував спеціальну дводенну виставку, літературно-меморіальний музей Івана Франка, в програмі якого сьогодні театралізовані екскурсії, Державний природознавчий музей, що чекає дітей на майстер-класи, меморіальний музей Територія терору, що запрошує на нічні екскурсії, Львівська національна галерея мистецтв, яка підготувала квести для дітей різного віку, та багато інших музеїв Львова.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

З детальною програмою можна ознайомитись за посиланням. Зазначимо, багато заходів, зокрема квестів для дітей та спеціалізованих екскурсій, потребують попередньої реєстрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!