Львів’ян кличуть на загальноміське освячення води. Програма

1761 0
Екуменічний молебень очолить митрополит Львівський ПЦУ Макарій.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

У Львові на свято Богоявлення, що відзначатимуть у неділю, 19 січня, відбудеться традиційне загальноміське освячення води. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

В освяченні візьмуть участь духівники усіх християнських конфесій міста, а очолить екуменічний молебень митрополит Львівський ПЦУ Макарій.

Читайте також: Як безпечно скупатися на Водохреща. Інфографіка

Програма:

13:00 – колядки від львівських хорів на площі Ринок

13:30 – загальноміський екуменічний молебень та освячення води за участю духовенства усіх християнських конфесій міста.

Після освячення кожен зможе взяти воду додому зі спеціального резервуару.

«У молитві варто єднатися не лише у цей день, у ній варто єднатися і у інші значні свята, тому що Христос – один, і загальне Богослужіння чи освячення води є тим моментом, до якого жителі нашого міста долучаються спільно і чисельно. Це дуже подобається львівській громаді», – говорить владика Макарій.

Додамо, торік під час загальноміського освячення води у Львові тимчасово не курсували трамваї, маршрут яких пролягає через площу Ринок. Імовірно, зміни в русі будуть і цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!