Львів'ян кличуть на «Зашків». Хто виступатиме на фестивалі цьогоріч?

3291 0
Із 17 по 19 червня поблизу Львова з нагоди 125-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця, відбудеться традиційний фестиваль «Зашків», під девізом «Джерело духу». Захід відбудеться біля озера в підніжжі гори Берекавиці.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Традиційний фестиваль у селі Зашків, Жовкіського району, має на меті формування патріотичної позиції, розвиток принципів громадянського суспільства, української ідентичності, вдосконалення тіла та духу, стимуляція молоді до здорового способу життя.

Як повідомили Tvoemisto.tv організатори фестивалю, цього року буде значно розширено кількість заходів у рамках фестивалю, які поділені на три блоки:

Науково-теоретичний блок – науково-практична  конференція у музеї Євгена Коновальця; інтелектуальні локації; панельні дискусії та обговорення  актуальних тем з провідними експертами України.

Спортивно-виховний блок – велопробіг від «Степана до Євгена»; фестиваль активного туризму; теренові ігри; лазербол; квест; футбол босоніж; майстер-класи та інше.

Культурно-мистецький блок  – форум української книги; літературний вечір актуальної творчості; ніч кіно та фотовиставки; катання на козацькій чайці та змагання на байдарках; мистецька зона;  локації кримськотатарського та білоруського народів, які представлятимуть свою культуру, а також виступи українських гуртів та інше.

Хедлайнери фестивалю: «Антитіла», «Козак Систем», «Тінь Сонця».

На фестивалі будуть вжиті усі необхідні дії для дотримання безпеки на фестивальному полі; принципів, які пропагує фестиваль, а також передбачено реєстрацію на кожен захід, що відбуватиметься в рамках фестивалю.

Як зазначають організатори, – «Ми розіб’ємо усталене, помилкове сприйняття українського патріотизму чи націоналізму –  це не пусті гасла, а клопітка праця над вдосконаленням себе та оточення, досягнення цілей, пізнання світу, результативна щоденна робота – і це все покладено на патріотичну основу».

Вхід на фестиваль вільний.

Контактний телефон: Оксана – 38098 24 65 855, mail: [email protected].

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!