Львів’ян кличуть обговорити впровадження електронного квитка

2125 0
Завтра, 7 червня, у Львові у рамках «Майстерні Міста» відбудеться захід «Система е-квитка: що це таке і коли вона буде у Львові». Львів’ян запрошують до обговорення.
Фото: lypneva.com

Фото: lypneva.com

Зустріч на тему впровадження у Львові електронного квитка триватиме із 17:00 до 18:00 години. Місце проведення – біля Порохової Вежі ( вул. Підвальна, 4).

Під час події учасники першими зможуть почути від Сергія Журбенка львівська міська рада транспорту і зв'язку Львівської міської радипро останні домовленості щодо реалізації е-квитка у Львові.

Захід проводить ГО «За якісний транспорт» у рамках «Майстерні Міста 2016».

Читайте також: У Львові триває «Майстерня Міста». Перелік подій цього тижня

Нагадаємо, ідею запровадження електронного квитка у Львові обговорюють ще з 2011 року, відколи місто вирішило реформувати систему громадського транспорту. Однак за чотири роки конкретних кроків практично не зробили. І от у 2016-му році місто знову повернулося до цієї теми, визначивши ЛКП «Львівавтодор» тим підприємством, яке займатиметься його втіленням. Журналісти Tvoemisto.tv поспілкувалися з керівником ЛКП Олегом Березою і дізналися, на якій стадії реалізації цей проект, коли львів’янам чекати на електронний квиток та скільки коштуватиме проїзд. 

Опубліквала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!