Львів’ян кличуть освятити воду в центрі міста

1966 0
До загальноміського богослужіння мають долучитись представники всіх християнських конфесій міста.
Фото: gazeta.lviv.ua/

Фото: gazeta.lviv.ua/

На Водохреща, 19 січня, о 13:30, у Львові на площі Ринок відбудеться традиційний щорічний загальноміський чин освячення води, в якому візьмуть участь представники всіх християнських конфесій міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема до освячення води та екуменічної молитви має долучитись духовенство Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви та Протестантських Церков.

Читайте також: Греко-католиків закликають додавати свої парафії до інтерактивної мапи. Інструкція

«Загальноміське освячення води представниками різних конфесій на площі Ринок вже стало доброю традицією, яка єднає усіх львів’ян та гостей міста. Ми маємо можливість спільно пережити свято Богоявлення та відчути радість і особливу святість цього дня. Після освячення кожен зможе набрати воду зі спеціально облаштованого резервуару»розповідає в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

У зв’язку з проведенням загальноміського освячення води та з огляду на заходи безпеки, можливе ситуативне перекриття руху трамваїв на площі Ринок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!