Львів'ян кличуть покласти квіти на могили вояків, що загинули в АТО

2001 0
У суботу, 6 грудня, о 9:00 на Личаківському цвинтарі відбудеться покладання квітів до могил військовослужбовців, які загинули в ході АТО, і панахида за загиблими. В такий спосіб у Львові відзначатимуть День Збройних Сил України.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Крім того, з цієї нагоди з 1 до 7 грудня в освітніх закладах Львова проводять уроки мужності, за участю військовослужбовців-учасників АТО, інформує прес-служба Львівської міськради.

Також у п’ятницю, 5 грудня, о 18:00 у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету імені С. Крушельницької відбудеться урочистий вечір з вшанування військовослужбовців-учасників АТО, де окремих військовослужбовців відзначать державними нагородами.

Також 6 грудня, у день 3-ї річниці існування Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, об 11.00. у храмі розпочнеться святкова Літургія.

У неділю, 7 грудня, у Будинку Офіцерів (вул. Театральна, 22) для дітей військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, організують театралізоване дійство.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!