Львів’ян кличуть попрощатись із загиблим на Сході військовим

2927 1
Роман Досяк помер в лікарні Дніпра після важкого поранення.
Фото зі сторінки Романа Досяка у Facebook

Фото зі сторінки Романа Досяка у Facebook

Завтра, 25 травня, у Львові прощатимуться із Романом Досяком, який помер 22 травня у лікарні Дніпра, де його 5 діб намагались врятувати після важкого поранення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Парастас відбудеться у Церкві святих Петра і Павла ПЦУ, що на вул. Личаківській, 82а, вночі, орієнтовно о 3:00, коли тіло загиблого привезуть до Львова.

Чин похорону відбудеться о 12:00 в суботу, 25 травня. Похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де військового поховають на полі почесних поховань №76.

У Романа Досяка залишились син, донька та дружина.


Читайте також:
24 Травня, 2019 15:45
666 ... покличте порошенка ... воно ж обіцяло мирне урегулювання за два тижня ... а що ми отримали ? ... море біди для родин українців і море ненависті "заходу" до "сходу" ( і навпаки), що затопило нашу Україну ... а що отримали "вони" ? ... не знаєте ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!