Львів’ян кличуть прийти на фестиваль та допомогти онкохворій дівчині

2303 0
20 вересня львів`яни організовують благодійний спортивний фестиваль, аби допомогти онкохворій Анастасії Крупик, якій 17 років.
фото: facebook, varta.com.ua

фото: facebook, varta.com.ua

20 вересня о 14:00 годині в парку імені Івана Франка розпочнеться благодійний  спортивний фестиваль. Зібрані під час заходу кошти передадуть на лікування 17-річної Анастасії Крупик, яка зараз перебуває у медичному закладі Ізраїлю.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти у пошуку дівчини з Борщовичів

Гості фестивалю матимуть змогу позайматись аеробікою, йогою, каланетикою, пілатесом, стретчингом та танцями. Тож всі охочі зможуть не просто допомогти дівчині, а й з користю провести свій час. Зареєструватись для участі у фестивалі можна тут. Благодійний внесок – 40 грн.  На повний курс лікування хворій потрібно зібрати понад 70 тис. доларів. 

Читайте також: Як допомогти українській армії, читаючи одну статтю в тиждень? Деталі

17-річна Настя зіткнулася з «неходжкінською Т-клітинною лімфобластною лімфомою» і з червня 2015 року бореться за своє життя в Ізраїлі.

Джерело: Справжня Варта

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!