Львів’ян кличуть разом позайматися йогою. Програма

2126 0
У середу, 12 серпня, на площі біля Львівської опери проведуть відкрите заняття з йоги.
фото: indrayoga, kievyogastudio.com, vk.com

фото: indrayoga, kievyogastudio.com, vk.com

12 серпня з 18:00 до 20:00 на площі перед Львівським Оперним театром відбудеться йога-флешмоб. У цей день всі зможуть займатися йогою в центрі міста разом з інструкторами та учнями Української Федерації Йоги.

За словами керівника Львівського відділення УФЙ Наталі Моголівець, флешмоб розрахований як на початківців, так і на досвідчених практикуючих йогів. «Ми хочемо дати можливість людям відчути задоволення від здорового способу життя та надихнути на те, щоб займатися собою. Своїм тілом та психікою. Адже відчуття себе здоровою та гармонійною людиною дає неймовірну насолоду та створює умови для того, щоб жити саме тим життям, яким хочеться», - підкреслила Наталя.

Програма

Із 18:00 до 18:30 учасники флешмобу збираються на площі перед Львівським Оперним театром, розстеляють свої килимки та приєднуються до загального йогівського комплексу Сур’я Намаскар – привітання сонцю.

Із 18:30 до 20:00 інструктори Української Федерації Йоги проведуть відкрите заняття з елементами парної йоги. Також під час флешмобу можна буде отримати інформацію про безкоштовні серпневі майстер-класи від Української Федерації Йоги та навчання в нових групах для початківців.

Читайте також: Непересічні львів'яни. Інструкторка з йоги та альфагравіті

Організатори підкреслюють, що метою цього заходу є популяризація йоги і здорового способу життя в місті Лева та створення простору для спілкування і обміну досвідом для всіх тих, хто цікавиться йогою. Йога розвиває, об’єднує та покращує якість життя. 

Джерело: Galinfo


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!