Львів’ян кличуть святкувати День Незалежності у родинному колі

2481 0
Товариство допомоги "Свербивус" запрошує відсвяткувати річницю Незалежності нашої держави у традиційному українському стилі. 24 серпня в парку Культури та відпочинку імені Хмельницького відбудеться патріотичне родинне свято "Моя маленька незалежність".
фото: facebook

фото: facebook

На львів’ян та гостей міста чекатимуть колоритний ярмарок вітчизняної продукції, класична українська кухня, силове шоу для дітей “Маленький богатир”, відкрите функціональне тренування із кросфіту, козацькі розваги, майстер-класи для усієї родини, аукціон речей видатних українців, конкурс вишиванок та багато подарунків.

Читайте так: До Дня Незалежності в Україні випустять унікальний путівник

"День незалежності – це завжди великі концерти, гамірні ярмарки та місце, де легко стати натовпом. Наша ж ціль – подарувати львів'янам місце, куди вони зможуть прийти усією сім'єю та відчути себе комфортно. Ми приготували для них усе, щоб вони залишились задоволеними: смачні українські страви, цікаві майстер-класи, унікальний ярмарок, багато подарунків і навіть яскраве спортивне видовище. Задоволеним залишиться і дорослий, і малий. Також кожен зможе долучитись до благодійної акції "Ми – це Україна", сфотографуватись у, так званому, "сільському куточку" та просто гарно провести час," – розповіла Марта Присяжнюк, організатор свята.

Свято відбудеться 24 серпня в парку Культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (площа за аркою). Початок – о 10:00. Дізнатись більше про подію можна за посиланням.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!