Львів’ян кличуть плести маскувальні сітки для українських вояків

4212 0
Мешканців також просять приносити непотрібні тканини зеленого кольору.
фото ілюстративне: Голос Карпат

фото ілюстративне: Голос Карпат

У неділю, 29 липня, в парку імені Івана Франка у Львові відбудеться плетіння маскувальних сіток для військових Збройних сил України.

Як повідомили в коментарі Tvoemisto.tv одні з організаторів події – ГО «Територія ініціативної молоді», подія відбудетеся біля ротонди в парку Франка.

Львів’ян, які долучаться до акції, просять за можливості приносити з собою старі чи не потрібні тканини зеленого кольору. Організатори очікують сплести не менше 10 метрів сітки.

Читайте також: Супергероєм може стати кожен. Як залучити українців до волонтерства

«Чим більше, тим краще. Маскувальна сітка – це такий матеріал, якого не буває забагато», – розповіли у ГО «Територія ініціативної молоді».

Сплетену сітку за допомогою волонтерів передадуть у зону проведення Операції об’єднаних сил для потреб військових ЗСУ. Початок події о 16:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!