Львів’ян кличуть допомогти розчистити парк Франка після буревію

1484 0
Розчищати парк Франка планують у четвер, 1 липня.

У четвер, 1 липня, львів’ян просять прийти у парк Франка та допомогти розчистити газони від гілок та листя. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала головна садівниця парку Франка Йоланта Клюсовська.

Читайте також: Як у старі добрі часи. Хто такі садівники Львова і для чого вони місту

За її словами, каски та рукавиці нададуть на місці.

«Друзі, потрібна ваша поміч в парк Франка. Розчистити газони від гілок та листя і зібрати це все в купи. З вашою участю ми приберемо парк набагато швидше і зможемо безпечно гуляти та відпочивати. Каски і рукавиці ми надамо», – пише Йоланта Клюсовська.

Тих, хто планує долучитися до прибирання, просять приходити у парк Франка 1 липня о 09.00 год.

Читайте також: Від стихії у Львові постраждало п'ять історичних дерев

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 червня, у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев, з них 5 історичних. Зокрема, йдеться про найстаріший дуб у парку Франка, якому приблизно 300 років. Він вже давно у поганому стані, оскільки багато років тому почав розщеплювання своїх багатотонних двох стовбурів.

Раніше Tvoemisto.tv започаткувало проєкт «Дерева Твого міста», де закликало львів'ян долучитися до підрахунку дерев у Львові.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!