Львів'ян кличуть встановити рекорд на честь дня народження Лесі Українки. Як долучитись

1624 0
Актори та глядачі «Театру Лесі» синхронно читатимуть вірш «Contra spem spero».
Фото: Театр Лесі Українки

Фото: Театр Лесі Українки

Сьогодні, 23 лютого, у львівському театрі Лесі Українки відбудеться наймасовіше синхронне читання її поезії – вірша «Contra spem spero». Рекорд встановлюватимуть під час вистави «Любов» о 19:00. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми захоплюємось персоною цієї сильної і талановитої жінки, і переконані, що про неї треба більше, частіше і впевненіше розповідати. Ми готові для цього навіть встановлювати рекорди», – кажуть організатори.

Читайте також: Львів'янин Олег Тягнизуб потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Також до дня народження Лесі Українки, що відзначають 25 лютого, презентують відеозапис пісні «Тихо» на слова вірша «Якщо прийде журба».

Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки – це сучасна мистецька платформа. Театр прагне опробовувати теорії, досліджувати та практикувати нові види комунікації як між собою, так і з глядацькою аудиторією.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!