Львів’ян кличуть зустріти «кіборга», який з лютого був у полоні: час, місце

4890 0
Сьогодні, 31 жовтня, львів’ян запрошують разом зустріти Ореста Петришина, який з лютого перебував у полоні та нарешті повертається до рідного міста.
фото: uaport.net, facebook

фото: uaport.net, facebook

Активісти спільноти «Варта1» закликають львів’ян разом зустріти Героя. «Друзі, маємо гарну і радісну новину. Звільнили нашого героя Ореста Петришина, який під час «Дебальцівського котла» потрапив у полон до ворогів і з лютого перебував там. Але на милість Божу він вижив і вийшов з цього пекла. Пропоную всім охочим завтра ввечері долучитися до зустрічі нашого земляка, який прибуде до рідного Львова», – написав Ігор Стефанюк.

Як повідомив Tvoemisto.tv Ігор Стефанюк, Орест прибуде до Львова сьогодні вночі приблизно о 24 годині. Зустрічатимуть його на початку вулиці Наукової (на перетині з вулицею Кульпарківською). Усіх охочих просять доєднатися, аби разом підтримати Героя та привітати з поверненням додому.

 

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!