Політична реклама

Львів’ян навчать малювати писанки

1891 0
У Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» традиційно кожного року перед Великодніми святами проходять навчання з унікального виду мистецтва – писанкарства.

Майстер-класи відбуватимуться 5-6, 12-13 квітня у «Світлиці писанкарки», де є постійна виставка писанок з різних регіонів України, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Проводитимуть навчання народний майстер Віра Манько та писанкарки Львова.  Усі охочі зможуть більше дізнатися про символіку, автентичність, регіональні особливості української писанки та детально ознайомитися з технікою розпису.

Для участі в майстер-класі потрібно придбати вхідний квиток в музей. З собою нічого приносити не потрібно. Власноруч розмальовані писанки учасники зможуть залишити собі, як Великодній сувенір.

Тривалість майстер-класів з 11.00 до 17.00 год. Час для написання однієї писанки – півтори години.

Як зазначили організатори, дівчата, які прийдуть на майстер-клас, зможуть взяти участь в ексклюзивному конкурсі «Писанка для милого» та отримають оригінальні подарунки.

Для перемоги в конкурсі необхідно:

розповісти про власноруч розписану писанку;

оригінально подарувати милому, або сказати кому вона призначена.

Конкурс відбудеться в рамках фестин «Велика гаївка» 20-21 квітня на Обливаний понеділок на  «Дівочій галявині», яка діятиме  з 15.00 до 17:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!