Львів'ян навчатимуть креативному підприємництву. Де подивитися

1928 0
Усі, хто мріє створити власну справу та стати успішним підприємцем, зможуть дізнатися багато секретів від креативних підприємців Львова, які вже досягли успіху у власних починаннях.
фото: theyoungtreps.com

фото: theyoungtreps.com

У межах наступного тижня успішні креативні підприємці Львова та регіону мотивуватимуть і навчатимуть азів бізнес-старту студентів, старшокласників та просто молодих людей. Про це повідомляється на сторінці Креативного міста у Facebook.

Як зазначають організатори, найбільші надії у сфері економіки місто майбутнього покладатиме на креативне підприємництво. Це означає створення власної справи індустріях дизайну, мистецтва, музики, IT, медіа, реклами, маркетингу, наукових установ, ресторанного бізнесу та в більш традиційних бізнесових сферах, але з застосуванням творчих підходів. 

Лекції від успішних підприємців організували у Львові через брак бізнес-освіти, а також кризу довіри в суспільстві, здатності до ризику і толерантності до невдач. Тож у межах тижня львів'ян навчатимуть, як переступати ці перепони.

За програмою, кожного дня для відвідувачів проводитимуть бізнес-сніданок, а далі – лекторій в університетах, школах та просто неба.

Серед відомих підприємців виступатимуть: ресторатор Марк Зархін (КумпельГруп/Kumpel Group), організатори музичних подій Іван Остапович та Тарас Демко (Collegium Musicum), Дмитро Косарєв, співзасновник IT-компанії N-iX, Олег Мацех, співвласник Вініл Клуб, Олександр Чернологов (БОЇМ. Гастромандри) та інші.

Сьогодні, 4-го вересня, у межах тижня креативного підприємництва відбудеться панельна дискусія "Місто креативної економіки" на дві теми: "Успішні бізнес-індустрії" та "Креативні простори міста".

Модератор: Ярослав Притула

Локація: Lem Stantion (вул. Дмитра Вітовського, 57)

Трансляцію наживо дивіться сьогодні о 18:00 на нашому сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/, а також на Facebook-сторінці «Твого міста»

Організатори повідомили про зміни в розкладі: бізнес-зустріч "Львівський модний кластер" 7-го вересня перенесли на 14 вересня. Реєстрація надалі залишається відкритою.

Також через особисті обставини Максим Бахматов не зможе бути обличчям бізнес-сніданку 6-го вересня. Альтернативою стане бізнес-сніданок з засновницею Startup Ukraine та Selfmade Woman Анною Петровою 6-го вересня о 9:00 у Львівській копальні кави. 

Організатори нагадують, що на електронні адреси усіх зареєстрованих учасників прийде підтвердження та нагадування про події.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!