Львів’ян обдурили майже на 19 тис. грн при купівлі проїзних в електротранспорті. Доповнено

10139 0
Місячні картки на проїзд у електротранспорті Львова, придбані через Приват24, дійсні 29 днів, а не 30.
фото: www.ukrainetogo.com

фото: www.ukrainetogo.com

Львів’ян, які придбали місячні картки на проїзд у електротранспорті через систему Приват24, обманули майже на 19 тисяч гривень. Ці картки дійсні 29 днів замість задекларованих 30.

Наприклад, придбаний зранку 19 липня проїзний діє до 17 серпня. І здається, що тут є повних 30 днів. Проте проїзний припиняє діяти 17 серпня о тій же годині, що був придбаний, тобто теж зранку, а не в кінці дня. При підрахунках виходить, що він діє повні 29 днів, а не 30.

До прикладу, проїзний, придбаний через сайт «Львівелетротрансу» 4 липня, діє до 3 серпня (теж до тієї ж години, о котрій був куплений) – тобто повні 30 діб.

Згідно з даними, наданими Tvoemisto.tv у «Львівелектротранс», з січня по червень 2018 року через Приват24 було реалізовано:

  • Повних проїзних по 120 грн – 1253 шт.
  • Повних проїзний по 150 грн – 861 шт.
  • Пільгових проїзних по 60 грн – 512 шт.
  • Пільгових проїзних по 75 грн – 261 шт.

Якщо рахувати, що за день львів’яни, які користуються електротранспортом, здійснюють дві поїздки (туди-назад), то загалом тих, хто придбав проїзні через Приват24, обдурили на 18 969 гривень.

У «Львівелектротрансі» Tvoemisto.tv повідомили, що вперше чують про таку ситуацію.

«Як бачите, досить багато львів’ян купують проїзні через Приват24, і до сьогодні жодної скарги не було. Проте ми, звичайно, перевіримо цю інформацію», – говорять у підприємстві.

Tvoemisto.tv також звернулося по коментар до «ПриватБанку» щодо роз’яснення ситуації з проїзними картками.

Доповнено.

У ПриватБанку пояснили ситуацію, що склалася з місячними картками на проїзд у львівському електротранспорті. Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv речниця банку у Львівській області Докія Кузьменко, проїзні, придбані через додаток Приват24, діють повні 30 календарних днів, включно з останнім вказаним.

«Проїзний абонемент, оплачений через Приват24, діє рівно 30 днів. На скрінах, які наведені у статті, вказаний період дії абонементу у форматі з ... по ..., по – це означає включно. Також ви помилково стверджуєте, що є прив'язка до години. Рахуються не години – рахуються дні», – говорить вона.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!