Львів'ян попереджають про погіршення погоди сьогодні

1158 0
Синоптики передають слабкий туман і ожеледицю на дорозі.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Львівський гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища сьогодні, 4 лютого. Зокрема, передають невеликий мокрий сніг удень, слабкий туман і ожеледицю на дорогах.  

Читайте також: Весна може бути ранньою. Львівські бабаки вперше за 13 років прокинулися раніше

Сьогодні погоду визначатиме улоговина від циклону з центром над Норвезьким морем та вплив теплого атмосферного фронту. Відтак, вдень у Львові буде хмарно з проясненнями. Протягом дня триматиметься південно-західний вітер від 5 до 10 м/с. Температура вдень становитиме  від 1 до 3° тепла. Крім того, попереджають про погіршення видимості в опадах, в тумані 500 – 1000 м.

У Львівській області вдень падатиме невеликий мокрий сніг, передають слабкий туман та ожеледь. Вітер південно-західний, від 5 до 10 м/с. Температура вдень становитиме від 1° морозу до 4° тепла.

Читайте також: Коли до Львова прийде весна. Пояснення

Нагадаємо, що наразі погоду на Львівщині формує клімат атлантичного походження, коли прохолодні повітряні маси швидко приходять із заходу та північного заходу та приносять за собою опади різного характеру – сніг, мокрий сніг, дощ. Приблизно до 8 лютого температура вночі буде не дуже низькою, хоча й нижче нуля, а вдень – не дуже високою

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!