Львів’ян попереджають про черги на кордоні з Польщею

3927 0
На кордоні з Польщею напередодні свят спостерігається збільшення автомобільних черг.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Напередодні Різдва за Григоріанським календарем у пунктах попуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів, особливо на українсько-польському кордоні. Як інформує прес-служба Державна прикордонна служба, це пов’язано з тим, що багато українців, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому.

Читайте також: Львів’ян запрошують на святкування Різдва 25 грудня. Розклад богослужінь

Державна прикордонна служба України вживає всі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами і закликає всіх подорожуючих та автоперевізників враховувати ситуацію на кордоні під час вибору маршруту подорожей.

Нагадаємо, про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!