Львів’ян попереджають про грозу і град

6438 0
Температура повітря становитиме 10-16 градусів тепла.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Сьогодні, 10 травня, у Львові буде похмура погода. Удень очікується гроза, а подекуди – град. Про це інформує Львівський регіональний гідрометцентр, передає прес-служба ЛМР.

Львів’ян закликають бути обережними під час негоди: не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередачі та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Під час грози потрібно уникати відкритої місцевості та води, не ховатись під високими деревами, тому що в них може влучити блискавка.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Про усі надзвичайні випадки через негоду містян просять інформувати «Гарячу лінію Львова» за номером 1580 (безкоштовно із стаціонарних телефонів та номерів усіх операторів).

У Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА зазначають, що температура повітря сьогодні, за прогнозами синоптиків, становитиме 10-16 градусів тепла, а вітер буде південно-західним швидкістю 5-10 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!