МЗС попереджає про можливе скасування рейсів до ОАЕ

1279 0
З 29-го грудня 2016-го року через густий туман скасували та перенесли велику кількість рейсів в аеропорти м. Дубай та м. Шарджа. Найближчими днями прогнозують високу вірогідність продовження ситуації.
фото: unian.net

фото: unian.net

Чимало пасажирів залишалися в аеропортах на кілька днів або довго чекали на відліт у зв'язку зі складними погодними умовами. Тому Департамент консульської служби МЗС України попереджає: громадян України, які планують свої подорожі, про можливість подальшого скасування/затримки рейсів в ОАЕ, а також значний термін очікування наступних рейсів, оскільки густий туман залишається у прогнозах синоптиків на найближчі дні.

Консульство України в м. Дубай та Посольство України в ОАЕ продовжує тримати зазначене питання на контролі та вживає заходів з метою захисту прав та інтересів громадян України. Посольство України, в свою чергу, постійно повідомляє аеропорти та представництва авіакомпаній про актуальну ситуацію.

Пасажирам радять замислитись про доцільність подорожі та слідкувати за оновленою інформацією. 

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!