Львів’ян попереджають про можливу затримку у русі поїздів через негоду

2233 0
20 та 21 червня гроза спричинила відсутність напруги у контактних мережах та падіння дерев, унаслідок чого рух понад 20-х потягів довелося призупинити. Працівники регіональної філії «Львівська залізниця» продовжують відновлювальні роботи та просять пасажирів із розумінням поставитись до можливих затримок поїздів.
фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

фото ілюстративне: www.pravda.lutsk.ua

За інформацією апарату головного ревізора з безпеки руху, вдень 20 червня та уночі 21 червня через спричинені грозою відсутність напруги у контактній мережі та падіння дерев на лінії електропередач, довелося затримати в дорозі 22 потяги на Закарпатті, Львівщині, Рівненщині та Прикарпатті. Переважна більшість цих поїздів прибували до кінцевої зупинки з запізненням до 2 годин.

Читайте також: З нагоди Alfa Jazz fest до Львова курсуватиме додатковий потяг. Розклад рейсів

«Сьогодні стихія продовжує завдавати труднощів для роботи магістралі, однак залізничники докладають максимум зусиль для усунення пошкоджень, відновлення руху та забезпечення безпеки пасажирів та працівників магістралі», – інформує прес-служба відомства. Залізничники просять пасажирів із розумінням поставитись до можливих затримок потягів у зв’язку із відновлювальними роботами. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!