Політична реклама

Львів'ян попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

1390 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, вдень 8 та 9 серпня у Львові буде сильна спека 35 - 37°.

8 - 10 серпня на більшій частині міста переважатиме надзвичайна пожежна небезпека, - інформує прес-служба Львівської міськради. Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення наголошує, що львів’яни мусять бути обережними та дотримуватись правил поведінки в лісопосадках та на відкритих місцевостях, щоб не допустити виникнення пожеж в екосистемах.

Висока температура повітря може призвести до самозагорання лісосмуг та торфовищ. Водночас у теплу пору пожежі можуть бути пов’язані з самовільним спалюванням рослинності та її залишків.

Мешканців житлових масивів Рясне-1 та Рясне-2 закликають бути обережними та без потреби не заходити на територію поблизу торфовищ, та не спалювати там сміття, не кидати недопалки, оскільки можливе самозагорання.

А вже якщо ви виявили ознаки загоряння лісосмуг чи торфовищ негайно повідомляйте за телефоном 101, - закликає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!