Львів’ян попереджають про негоду та сніг

5696 0
29 жовтня – 2 листопада на Львівщині прогнозують пориви вітру, дощі у вигляді мокрого снігу та ожеледицю. У другій половині листопада можна очікувати тимчасове утворення снігового покриву.
фото: www.lviv.tv

фото: www.lviv.tv

З 29 жовтня погода зміниться: очікують зниження температури до 2-9 º вдень, мокрий сніг, пориви вітру до 15-20 м/с. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг утворюватиметься ожеледиця – повідомляють у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

Читайте також: Юні українці частіше хворіють на грип. Профілактика

Як зазначають спеціалісти, небезпечними явищами погоди, характерними для листопада, є тумани, пориви вітру та ожеледиця. Також – налипання мокрого снігу, сильні опади. У  другій та третій декадах листопада можливе утворення тимчасового снігового покриву. Львів’ян просять бути обережними та піклуватися про власне здоров’я.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!