Львів'ян попереджають про ожеледицю на дорогах

1824 0
Водіїв просять обирати помірну швидкість, а пішоходів – взувати неслизьке взуття.
Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Синоптики прогнозують ожеледицю на львівських дорогах протягом 12-15 січня. Про це повідомляє Львівський регіональний гідрометцентр.

Водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати під час руху фари, а пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Читайте також: Якою буде погода у січні у західних областях та в Карпатах

Сьогодні, 12 січня, температура повітря у Львові, за даними сайту Синоптик, коливатиметься від 1 до 4 градусів вище нуля. У понеділок, 13 січня, температура повітря становитиме від нуля до 5 градусів тепла, як і у вівторок та середу, 14 і 15 січня. Опадів протягом цих днів не передбачається, але буде хмарно.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 1580 для оперативного реагування відповідних служб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!