Львів'ян попереджають про погіршення погоди

3572 0
Завтра в місті та області очікуються сильні пориви вітру.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Завтра, 5 березня, на території Львова та області очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с. Про це інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, передає прес-служба ЛМР.

Вночі та вранці в горах на окремих ділянках доріг ожеледиця. Температура повітря коливатиметься від +4 до +8 градусів. Удень можливий невеликий дощ.

Львів'ян та гостей міста закликають бути обачними та обережними під час руху. Зокрема, під час сильного вітру намагатися не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій можна звертатися на «Гарячу лінію міста Львова» за коротким номером 15−80.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!