Львів'ян попереджають про російських провокаторів

5470 1
В центральних та західних областях України почали діяти організовані групи російських розвідників-провокаторів. Вони ходять по оселях українців з списками і сповіщають, що їх рідні начебто загинули під час виконання бойових дій в зоні АТО.

Мета цих дій – дестабілізувати ситуацію в регіонах і визначити точні списки людей, йдеться у повідомленні Львівського обласного військового комісаріату.

У комісаріаті інформують, що сповіщати близьких про військовослужбовців можуть лише представники частин та військових комісаріатів. При цьому вони мають мати відповідні документи.

А, відтак громадян, які зіткнулись з подібними провокаціями, просять відразу звертатись до органів МВС та СБУ і в жодному разі не вживати заходів до затримання провокаторів самим, адже вони можуть бути озброєнні і мати відповідну підготовку з рукопашного бою.


Читайте також:
16 Серпня, 2014 19:49
гість Дивно як то іде вшна а убитих з Української армії нема леше деколи кажуть щоє ачому є багато безвісти пропавших дивно де вони ті безвісти пропавші ділися я думаю що вони і є ті загиблі прояких тут ідеся встаті і людей які кажуть правду називають російськими агентама ганьба такії владі жидівський Україні
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!