Львів’ян попереджають про шахраїв-дезінфекторів

1731 0
Дезінфекцію мають проводити самі мешканці,
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

До однієї з підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких прийшли невідомі в захисних костюмах та масках і намагались потрапити до помешкання під приводом дезінфекції. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У Львові збирають допомогу самотнім і потребуючим. Перелік необхідного

У міськраді кажуть, що дезінфекцією мають займатися самі мешканці, натомість у місті активізувалися шахраї.

«Сьогодні зранку до однієї з підопічних нашого Центру в двері подзвонили двоє невідомих в захисних костюмах і масках. Вони сказали, що мають доручення провести дезінфекцію у всіх квартирах. На щастя, наша підопічна не пішла на контакт та не відчинила двері», – розповів директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Віталій Брославський.

Додамо, що у мережі також активно розповсюджують фейки про карантин та дезінфекцію. Правоохоронці просять довіряти лише офіційній інформації.

Читайте також: Кому можна виходити та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Нагадаємо, що у Львові миють вулиці, смітники та зупинки громадського транспорту, а також сам транспорт із дезінфікуючими засобами.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!