Львів'ян попереджають про шахрайство і подвійний продаж житла у будинку на Володимира Великого

6983 0
Радять не купувати житло через компанію «Рубікон», поки не врегулюється ситуація.
Фото: Фейсбук сторінка Анни Біликівської

Фото: Фейсбук сторінка Анни Біликівської

Компанія «Львівська мрія» продала на вул. Володимира Великого близько 90 квартир, які мешканці не можуть отримати, бо зараз їх з невідомих підстав виставила на повторний продаж компанія «Рубікон». Про це повідомила керуюча справами виконкому Наталія Алєксєєва.

«Станом на сьогодні понад 200 людей постраждали, інвестувавши близько 200 млн грн. Зараз вони не можуть придбати квартири. А їхні ж квартири виставили ще раз повторно на продаж», – цитує її пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як зносять незаконну багатоповерхівку на Личаківській. Фото

Мешканців Львова попереджають про шахрайство та подвійний продаж квартир, що відбувається на вул. Володимира Великого, 2А. Окрім цього, радять не купувати житло через компанію «Рубікон», поки не врегулюється ситуація.

«Зараз мешканці мають написати заяву в поліцію щодо шахрайства, звернутись в обласну ДАБІ, бо там є будівництво класу СС3, що є за межами повноважень міської інспекції ДАБК для перевірки. Також вони скерують звернення у прокуратуру з цього приводу», – каже Наталія Алєксєєва.

Судові процеси тривають й ще щодо одному об’єкта цього забудовника, що на вул. Княгині Ольги, де теж 120 людей хочуть отримати свої квартири. Наталія Алєксєєва додає, що «Львівська мрія» була за цими двома адресами, але збирала кошти через компанію «Управління активами». Тобто починалось це із «Львівської мрії», а зараз у процес включились інші шахраї.

Читайте також: У Львові поліція застосувала табельну зброю, аби припинити бійку

Нагадаємо, що на карті незаконних забудов у Львові – кілька десятків житлових комплексів. Йдеться, зокрема про такі компанії, як ОК «Вілла Варшава», ГО «Наше ідеальне місто», «Престиж Умань», ПрАТ «Ірокс» тощо. Tvoemisto.tv спілкувалося з юристом і дізналось, на що треба звернути увагу перед купівлею нерухомості в новобудові та чи можливо повернути кошти, якщо щось пішло не так.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!