Львів’ян попереджають про сильні пориви вітру

1734 0
Удень очікується мокрий сніг.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

У Львові протягом 11 лютого очікуються сильні пориви вітру – до 22 метрів на секунду. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Так, у Львові протягом дня будуть пориви західного вітру від 9-14 до 17-22 метрів на секунду. Також удень очікується мокрий сніг, подекуди – хуртовини, а на дорогах – ожеледиця. Температура повітря становитиме удень 2-4 градуси тепла.

Читайте також: Наслідки негоди на Львівщині. Падають дерева та затримуються поїзди

На території Львівської області погода буде, прогнозовано, такою ж, як у Львові: пориви вітру до 22, а подекуди – до 25 метрів на секунду. Температура повітря становитиме 0-5 градусів.

Окрім того, у горах Львівщини – значна сніголавинна небезпека (3-й рівень).

Читайте також: Плюсова температура і дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

За даними ГУ ДСНСу Львівській області протягом ночі негода не завдала суттєвої шкоди, утім, мешканцям Львова та області варто бути обережними та дотримуватись правил безпеки: не ходити біля дерев, рекламних щитів тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!