Львів’ян попереджають про тестування сирен

2288 0
На Сихові випробовуватимуть електронні сирени.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

У п’ятницю, 13 квітня, з 10:00 до 13:00, на Сихові у Львові тестуватимуть електронні сирени. Про це йдеться на сторінці Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

«Із метою удосконалення системи оповіщення населення, в області проводяться роботи із впровадження сучасного обладнання  — електронних сирен. Електронні сирени надають можливість не лише вмикати сигнал тривоги, а й транслювати екстрені голосові повідомлення для населення», — йдеться  повідомленні.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

З адмінбудівлі Сихівської районної адміністрації міста Львова, де буде встановлено обладнання,  лунатимуть  сигнали цивільного захисту та транслюватимуться голосові повідомлення.

Під час тестування фахівці цивільного захисту вимірюватимуть потужність обладнання та площу зони охоплення звучанням електросирен.

У зв’язку з тим, що увімкнення електронних сирен проводиться з метою їхнього випробовування, львів’ян просять не панікувати та зберігати спокій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!