Львів’ян попереджають про увімкнення сирен

2155 0
Львів’ян закликкають долучитись до перевірки готовності системи оповіщення та зберігати спокій.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

У середу, 7 лютого, у період з 14:50 до 14:55 у Львові проведуть навчальне сповіщення за сигналами цивільного захисту. Про це інформує департамент із питань цивільного захисту ЛОДА.

Навчальні сповіщення проводитимуть із метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення. Попередньо інформацію для населення передаватимуть через телебачення та радіо.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту “Увага всім”. Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю "Львівського радіо” на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключіть на канали “Першого національного” Національної суспільної телекомпанії України, ТРК “Львів” обласного телебачення або телеканал “ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ” та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту», – йдеться у повідомленні.

Мешканців Львова просять зберігати спокій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!